Wijnglas fles siliconen hoes

Materiaal: Food Siliconen
Kleur: elke PMS-kleur
Dimensie: aangepast
Logo: zijde afdrukken, Embosssed, inscriptie
Praat nu

Productdetails

beeld


Productdetails


1. Gemaakt van FDA, LFGB food grade siliconen materiaal

2. Temperatuurbereik: -40 Celsius ~ 230 Celsius (-40-460F)

3. Veilig in ovens, magnetrons, vaatwassers en diepvriezers

4. Koelt snel en gemakkelijk schoon te maken

5. Hardheid: 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80,90 kusten

6. Non-stick, flexibel en gemakkelijk te hanteren

7. Verschillende kleuren beschikbaar.

8. OEM, ODM service beschikbaar.


Producteigenschappen


BREAKBESTENDIG BOROSILICAAT GLASFLES: Ontdek de zuiverheid van het drinken uit een glazen waterfles opnieuw. U zult genieten van hydraterende drankjes zonder enige smaak van uw herbruikbare waterfles mee te geven. Onze waterflessen zijn van nature niet-uitloogbaar en vrij van chemicaliën; ze zijn temperatuurbestendig en gemaakt van breukvast borosilicaatglas. Wat een klassieke en briljante hydraterende optie!


EASY FLOW STRO-CAP: De strooien dop biedt morsen zonder morsen (geen kantelen vereist) deze unieke klep trekt uw drank door een rietje, zodat u vaarwel kunt zeggen. Wanneer het ventiel niet in gebruik is, klapt het in het deksel en blijft het schoon en uit de weg - hoe handig!


SLAPKEERKLEP: klik eenvoudig op de voorklep van de waterfles om zijn duurzame uitloop open te klappen. U zult genieten van eenvoudige, eenhandige hydratatie vanuit de nauwe opening van de afdekking. GEGARANDEERD: Bij Swig Savvy houden we van onze glazen waterflessen en we willen ook dat u ervan geniet! We bieden een 60-dagen niet-goed-geld-terug garantie voor elke fles die onze winkel verlaat. Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop - geen zorgen - stuur ons de fles gewoon terug en wij beloven het goed te maken!

Hot Tags: Wijnglas fles siliconen hoes, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like