3D Silicone Weed Box Container Pillendoosje

Feature: Eco-vriendelijke, voorradig
Gebruik: opslag
OEM & ODM: aanvaardbaar
Functie: Rooktabak, droog kruid, olie
Praat nu

Productdetails

Omschrijving

Silicone stookoliekist is 100% silicagel materiaal, milieuvriendelijk en onschadelijk. Het heeft een goede elasticiteit door verschillende tests voor milieubescherming.

Het wordt voornamelijk gebruikt om vaste elektronische sigarettenolie of cosmetica vast te houden en kan op de hoes worden geschroefd.

Het oppervlak is helder en de levensduur is lang en de kleur en vorm kunnen worden aangepast aan de vereisten.

QQ图片20190515140010

Voorzien zijn van

1. Een verscheidenheid aan kleur keuzes, kleurrijk, kan worden aangepast in verschillende vormen, met behulp van een proces van vulkaniseren molding, het productieproces is veilig en hygiënisch, en is gemaakt van geïmporteerd food grade silicagel, grondstoffen worden gegarandeerd door een veiligheidscertificaat, relatief Producten van andere materialen van dezelfde soort zijn veiliger en milieuvriendelijker.

2. Het keurt 100% het materiaal van het de silicagel van de voedselrang goed; het product is gemakkelijk te dragen, gemakkelijk schoon te maken en altijd glamoureus en helder.

3. Het gebruikte silicagelmateriaal is zeer elastisch; het product heeft een goede flexibiliteit en is niet gemakkelijk van vorm te veranderen en is zeer stevig.

4. Kenmerken bij hoge temperatuur (lage temperatuur), de hoogste hittebestendigheid tot 230 ° C (minimale koudebestendigheid tot -40 ° C).

5. Het heeft een langere levensduur dan andere materialen; het is bestand tegen olie, corrosie en microgolfstraling.

6. Een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen of aangepaste kleuren.


Hot Tags: 3d doos van de de dooscontainer van het siliconewietje doos, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, in het groot, goedkoop, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like