Aangepaste A5-siliconennotitieboldeksel

Binnenpagina's: 80 vellen
Gebruik: geschenk; promotie
Grootte: A5; 130 * 210 MM
LOGO: Blind reliëf; Aangepast
Praat nu

Productdetails

imageimage


Productdetails


Aangepast / optie: elastische bandsluiting

Optie: Ivoorkleurig papier (100 g / m2, zuurvrij, inktbestendig)

Aangepast / optie: bijpassende bladwijzer voor linten

Aangepast: papieren zak aan de achterkant van het boek


FAQ


1. Q: Zijn u manufactory of handelsmaatschappij?

A: Wij zijn de fabriek van de 13 jaarnotitieboekje in Guangdong, China


2.Q: Hoe kan ik de monsters krijgen?

A: Als u sommige te testen steekproeven nodig hebt, kunnen wij vanaf uw request maken. U zou voor de vervoersvracht van steekproeven en onze steekproevenkosten moeten betalen, terwijl de steekproskost kan worden gerestitueerd nadat u de orde plaatst. Het kan ook gratis zijn als het gemakkelijk te produceren is.


3.Q: Hoeveel de transportvracht van monsters?

A: De vracht is afhankelijk van het gewicht en de verpakkingsgrootte en uw gebied. Neem contact met mij op en ik help u de vracht te controleren


4.Q: Hoe lang kan ik verwachten om het monster te krijgen?

A: De monsters zijn klaar voor levering in 3-7 dagen. De monsters worden verzonden via express en aankomen in 3-5 dagen.


5.V: Wat zijn CMYK en RBG?

A: Bij offset drukken betekenen "vier kleuren" en "volledige kleuren" hetzelfde. "Fouekleur" staat voor de vier primaire afdrukkleuren, cyaan (C), magenta (M), geel (Y) en zwart / sleutel (K ), ook bekend als CMYK. Uw computerscherm en in de meeste computerprogramma's zijn waarschijnlijk opgemaakt in RGB-kleurruimte (rood, groen en blauw). In offser-afdrukken kunt u geen RGB-indeling gebruiken en moet u deze naar CMYK converteren. Begrijp een kleurverschuiving komt hierbij voor. CMYK kan RGB niet exact reproduceren en moet mogelijk worden aangepast na de conversie.

Hot Tags: aangepaste a5 siliconen notebookhoes, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like