Siliconen Liner Mat Pan met meting bakken

Materiaal: Food grade siliconen
Grootte: 40 * 30cm/aangepaste
Kleur: Aangepaste Pantone
Artwork ontwerp: AI, PDF, JPG
Praat nu

Productdetails

silicone baking pan (5)


Te gedenken gebeurtenis: 

Handige metingen aan beide zijden - wat is het grote verschil van onze silicone bakken matten met anderen is dat u kunt beide kant van onze bakken matten. Één kant heeft linialen voor het meten van de plaatsing van een juiste voeding. De andere heeft cirkels te bieden een perfecte cookies/macaron lay-out.

 

Mensen & planeet - gemaakt door recycleerbaar siliconen materiaal. FDA testronde, geen BPA. Controleer de recycling regels in uw gemeenschap en als recyclingfaciliteiten in uw omgeving bestaat.

 

Non-stick & herbruikbare - net zet het in de pan en meer probleemloos over cookies steken op de pan. Veilig genoeg om te gebruiken het YORLFE bakken Mat in de oven/magnetron/vriezer/vaatwasser. Herbruikbare tot 2, 000 maal. Maar de kleur van siliconen mat bakken zal niet veranderen na vele malen.

 

Multifunctioneel gebruik - bruin bakken Mat doorstaat de temperatuur van -40°F tot 480°F. In apparaten zoals oven/magnetron/vriezer/vaatwasser. Het's een groot hulpmiddel voor het bakken van koekjes, bitterkoekjes, brood, pizza's, zoutjes

 

Gemakkelijk te reinigen en opslaan - hand wassen de siliconen Mat bakken met afwasmiddel en lag het plat aan de lucht drogen. Bewaren in een droge en koele plaats. Niet vettig olie zal worden overgelaten na goede reiniging. Roll neemt up en dus weinig ruimte wanneer u het opslaat.


Hot Tags: siliconen voering bakken mat pan met meting, China, de leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, aangepaste

Onderzoek

You Might Also Like