Silicone Chewy Necklace Teether Stick For Autism Kids

Materiaal: siliconen
Grootte: 71 * 20 * 13mm / aanpasbaar
Vorm: bouwstenen / aanpasbaar
Functie: relatiegeschenken
Praat nu

Productdetails

Sensory Chew Necklace Bundle - Siliconen Chewies voor autisme, kinderziektes, ADHD, bijten, orale motor Chewy Stick / Tube Toy Jewelry voor jongens, meisjes, kinderen, volwassenen

VERPAKKING VAN 5 - Inclusief VIER verschillende gekleurde kauwkettingen en EEN kauwtabletten. Niet te hard en niet te zacht, alle kettingen hebben een gemiddelde hardheid, zodat ze precies goed aanvoelen! NU GEMAAKT MET EEN VERBETERDE, HOGERE FORMULE VOOR LANGER BLIJVENDE KAUWERS!

100% VEILIG EN NIET-GIFTIG - Volledig veilig voor kinderen en vrij van giftige stoffen zoals lood, latex, BPA, PVC en ftalaten. Alle kauwkettingen worden ook geleverd met een verstelbare breekgesp voor extra veiligheid.

HELPT ANTIVITEIT EN STRESS TE VERMINDEREN - Senso Minds kauwkettingen zijn een veilige kauwoptie voor personen met sensorische behoeften, zoals autisme, PDD en ADHD. Ze helpen om angst en stress voor mensen met sensorische inputstoornissen sterk te verminderen en bieden een veilig alternatief voor het kauwen op handen, pennen, kleding en harde voorwerpen.

GEMAKKELIJK TE REINIGEN - Een eenvoudige wasbeurt onder water verwijdert effectief alle achterblijvende residu's. Ultra hygiënisch en hygiënisch.


Hot Tags: siliconen chewy ketting bijtring stick voor autisme kinderen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like