Non-slip Soft Silicone Mat Children Bowl zuig Sucker

Materiaal: 100% siliconen
Kleur: veelkleurige
Type: Gerechten & Platen
Feature: Eco-vriendelijke, voorradig
Praat nu

Productdetails

Omschrijving

1. Food-grade milieuvriendelijke siliconen productie, niet-toxisch, smaakloos, milieuvriendelijk en gezond.

2. De bodem van de siliconen kindermaaltijd is verbonden met een glanzend placemat-ontwerp, waardoor de plaat zeer goed wordt geabsorbeerd op het aanrecht en niet gemakkelijk omvalt.

3. Kindermaaltijd kommen Het ontwerp van de beer vorm is praktisch en leuk, waardoor het voor kinderen gemakkelijker wordt om verliefd te worden op deze plaat.

4. Train het kind om het initiatief te nemen om te eten, van de baby om aanvullend voedsel aan de baby toe te voegen aan de kleuterklas

Beide kunnen worden gebruikt en hebben een lange levensduur. Voorkomt vlekken, gemakkelijk te dragen, de pocketgroef is ontworpen om voedselresten op te nemen; food grade siliconen, kan in de vaatwasser worden gebruikt.

QQ图片20190418150850

Gebruik:

De ultrasterke vaatzuignap verhindert dat het kind en de kinderen het servies omver kunnen vallen en voorkomt ook dat de volwassene per ongeluk het servies omgooit. Deze zuignap absorbeert sterk elke platbodemcontainer zoals kommen, kopjes, borden, pannen, asbakken en kleine ornamenten.

Kenmerken: hittebestendigheid tot 200 ° C, geen BPA-afgifte bij hoge temperaturen, veilig en gezond terwijl de tafel wordt beschermd tegen schade door hoge temperaturen.


Gebruiksaanwijzing

Bevestig de zuignap op een glad oppervlak (bureaublad) en plaats het bestek op de zuignap. Om het servies op het oppervlak van de zuignap te nemen, beweegt u matig naar de rand van de tafel om te verwijderen


Hot Tags: antislip zachte siliconen mat kinderen kom zuig sucker, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like