Waarom Led Bar Mat gebruiken?

- Apr 08, 2020-

Het LED-licht kan worden aangestuurd onder controle van de druksensor, wat elektriciteit bespaart en een rol speelt bij verlichting en esthetiek. Het gat voor waterlekkage voorkomt dat het opgehoopte water de hand van de gebruiker in de kopgroef bevochtigt, terwijl de kosten laag zijn en een sterke bruikbaarheid hebben.

Barmat is een onderzetter gemaakt van kunststof als grondstof, ook wel barmat, barmat genoemd. Het heeft een zekere flexibiliteit, uitstekende isolatie, samendrukbaarheid en natuurlijke kleverigheid op het oppervlak. Het is speciaal ontworpen voor de bescherming van bekers in huizen of uitgaansgelegenheden en het gebruik van openingen om warmte over te dragen.


Barrunner matten worden voornamelijk gebruikt in barmeubels, hotels, coffeeshops, warme drankenwinkels, thuisbarbalies, salontafels, hotels, danszalen, KTV, enz. Antislip, bestand tegen hoge temperaturen, kan overlopende dranken bevatten, enz. Tegelijkertijd kan het verschillende logo's maken. Het is een zeer praktisch product, vooral voor grote merken bier en warme dranken.

image