Waarom zijn de siliconen handdesinfectiehouders zo populair?

- Apr 09, 2020-

Draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, dit is de unanieme lof die door veel gebruikers wordt gegeven, wat ook een van de redenen is voor de populariteit van siliconen handdesinfectiehouder op de markt.

Het ontwerp is nieuw en dankzij het opklikbare ontwerp kan het overal worden opgehangen, en de capaciteit van 30 ml neemt niet veel ruimte in beslag en het kan ook voorkomen dat de fles wordt bekrast. Het is inderdaad erg praktisch.


De siliconen handdesinfectiehoezen hebben een sterke decoratie, waardoor ze populair zijn bij vrouwen, omdat elke cartoon schattige vormen op het oppervlak van het product kunnen worden gemaakt. De effecten van kleurendruk, lijmverlies en andere processen zijn volledig in overeenstemming met de oorspronkelijke ontwerper. Fotoproductie verbetert de weergave aanzienlijk. In het huidige tijdperk van dezelfde kleding en tassen die ongebreideld zijn, kan een kleine cartoon schattige siliconen houder je vol persoonlijkheid maken.

image

Uiteraard kunnen de siliconen handdesinfectiehouders worden hergebruikt. Nadat één fles is gebruikt, kan deze zelf handmatig worden gevuld, wat geen afval veroorzaakt en een kleine bijdrage levert aan de milieubescherming, wat de sociale verantwoordelijkheid van consumenten en bedrijven weerspiegelt.

image